Dolar 34,0965
Euro 37,9327
Altın 2.815,93
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Bilet Dükkanı’nda üst düzey atama

Bilet Dükkanı’nda üst düzey atama
REKLAM ALANI
3 Temmuz 2024 12:41
27

Online seyahat platformu Bilet Dükkanı, yeni Chief Commercial Officer (CCO) olarak Bülent Oral'ı kadrosuna dahil etti. Turizm sektöründe 30 yılı aşkın deneyimi ve teknolojik yeniliklere olan hakimiyetiyle öne çıkan Bilet Dükkanı, ekibine güçlü bir ismi daha kazandırmış oldu. Seyahat ve teknoloji alanındaki uzmanlığıyla tanınan Bülent Oral, Chief Commercial Officer (CCO) pozisyonuna getirilmiştir. Bu stratejik hamle, Bilet Dükkanı'nın pazardaki konumunu sağlamlaştırmak ve uluslararası büyüme hedeflerine ulaşmak için atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bülent Oral, Bilet Dükkanı'na B2C satış operasyonları ve pazarlama sorumluluklarıyla katıldı. Kariyerine Satış Yöneticisi olarak başlayan Oral, 30 yıllık deneyimiyle seyahat bilgi teknolojileri ve hizmetleri sektöründe başarılı bir geçmişe sahiptir. Danışmanlık odaklı satış, müzakere, iş geliştirme, proje yönetimi, strateji, iş planlaması ve değişim yönetimi konularında uzmanlaşmış olup, analitik becerileri ve gelecekteki trendler, yenilikler ve yeni teknolojilere olan tutkusu ile tanınmaktadır.

ARA REKLAM ALANI

Bilet Dükkanı CEO'su Ercan Uzman bu önemli atama için şunları söyledi:

"Her geçen gün güçlenen ekibimizle Bilet Dükkanı olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Bülent Oral'ın deneyimi ve uzmanlığı, şirketimizin büyüme hedeflerine ulaşmasında önemli bir katkı sağlayacak.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.