Dolar 34,0808
Euro 38,1022
Altın 2.828,75
BİST 9.866,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Az Bulutlu
Mersin
28°C
Az Bulutlu
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 29°C

Bilecik’te Deneyap öğrencilerinin büyük başarısı

Bilecik’te Deneyap öğrencilerinin büyük başarısı
REKLAM ALANI
4 Eylül 2024 11:25
21

Bilecik’ten E-Sınav yöntemiyle Deneyap öğrenci seçme sınavına katılan gençlerimiz, Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza attılar.

ARA REKLAM ALANI

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Deneyap Teknoloji Atölyeleri’ne öğrenci seçme süreci, çok aşamalı bir sınav sistemi ile gerçekleştirilmektedir. İlk aşama olan e-sınavın ardından e-görev tamamlama süreci ve son olarak uygulama sınavı ile devam eden bu zorlu süreçte öğrencilerimizin elde ettiği başarı, bizleri gururlandırdı.

Türkiye genelinde, 8. sınıflarda birinciliği elde eden Bilecikli öğrencilerimiz, şehirlerini en iyi şekilde temsil ederek, zirveye çıkmayı başardılar. Diğer sınıf seviyelerinde ise ilk 10’a giren öğrencilerimiz de büyük bir takdiri hak ediyor.

Vali Aygöl yaptığı konuşmada: “Bu başarıların ardından, çok aşamalı bir sınav sürecinin sadece ilk aşaması olan e-sınavda elde edilen bu sonuçların önemini vurgulamak istiyoruz. Sürecin tam anlamıyla değerlendirilmesi için sadece bir aşamanın sonuçlarını paylaşmak yerine, genel başarıyı belirtmek daha doğru bir yaklaşım olacaktır. Bu nedenle, sınavın sonraki aşamalarında da aynı azim ve başarıyı göstereceklerine olan inancımız tamdır.Tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bilecik’in adını şampiyonluklarla duyuran gençlerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.