Dolar 34,0676
Euro 37,9322
Altın 2.816,05
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Çar 30°C
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Bilecik Valisi Aygöl, Milli Eğitim Komisyon toplantısına katıldı

Bilecik Valisi Aygöl, Milli Eğitim Komisyon toplantısına katıldı
REKLAM ALANI
28 Ağustos 2024 12:05
25

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’nde eğitimde yeni dönem için kurum amirleri, öğrenciler, veliler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile buluştu.

ARA REKLAM ALANI

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Bilecik, eğitimde yeni bir adım atıyor. Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’nde düzenlenen Milli Eğitim Komisyon toplantısında, Vali Şefik Aygöl başkanlığında gerçekleştirilen oturumda, 2024-2025 eğitim öğretim yılının planlaması ve değerlendirilmesi yapıldı.

Toplantıda, Bilecik’e kazandırılan ve öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlamaya devam eden BİL-EN programının, öğrencilere sunacağı yenilikler ve sağlayacağı faydalar üzerinde durulurken, önceki eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi de titizlikle ele alındı.

Toplantıya, kurum amirleri, öğrenciler, veliler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Katılımcılar, eğitim alanında yapılacak yenilikler ve karşılaşılan sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunarak önerilerini dile getirdiler.

Toplantı sonunda, BİL-EN programının Bilecik’teki eğitim seviyesini daha da ileriye taşıyacağına vurgu yapıldı ve yeni eğitim öğretim yılı için yapılacak çalışmaların öğrenci odaklı bir yaklaşımla sürdürüleceği belirtildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.