Dolar 34,0414
Euro 37,9319
Altın 2.818,20
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Çar 30°C
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Beylikdüzü’nde sağlıklı yaşamın ve sporun önemine dikkat çekildi

Beylikdüzü’nde sağlıklı yaşamın ve sporun önemine dikkat çekildi
REKLAM ALANI
13 Temmuz 2024 15:52
21

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 1.Etap’ta ücretsiz olarak düzenlenen ‘Yoga Etkinliği’ spor yapmak isteyenler tarafından ilgi gördü.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yoga seansı, katılımcılara hem fiziksel hem de zihinsel bir yenilenme sağladı.

ARA REKLAM ALANI

Yoga uzmanı Buket Görgü’nün eğitmenliğinde doğayla iç içe yapılan yoga egzersizlerini ziyaretçiler de ilgiyle izledi. Eğitmen eşliğinde çeşitli yoga pozisyonları ve nefes teknikleri uygulandı.

Yin yoga, kahkaha yogası ve enerji çalışmalarının yapıldığı yoga etkinliği sonrasında ise vatandaşların; vücut kitle indeksi, vücut ölçümleri ve duruş analizleri ücretsiz olarak yapıldı. Ölçümlerin ardından spor eğitmenleri, kişilerin daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri adına dikkat etmeleri gereken noktaları paylaştı.

Üç yıldır Yaşam Vadisi’nde düzenli olarak yoga etkinliklerinin yapıldığını belirten Buket Görgün,  “İstanbul içinde yoga yapılabilecek en güzel yerlerden biri Yaşam Vadisi diyebiliriz. Katılım harika ve Beylikdüzü halkı yogayı çok seviyor. Sabah erken saatlerde güne başlamak için harika bir deneyim oldu. Hayattan keyif almak çok önemli ve bugün burada emeği geçen ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.