Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C

Beylikdüzü’nde “evde öz bakım hizmeti” devam ediyor

Beylikdüzü’nde “evde öz bakım hizmeti” devam ediyor
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2024 11:52
24

Beylikdüzü Belediyesi; yaşlı genç ayırt etmeden, evden çıkmakta zorlanan, hatta yatağa bağımlı yaşayan tüm hastalar için başlattığı “evde sağlık hizmetleri” uygulamasını, sekizinci yılında binlerce kişiye ulaştırdı.

Tek başlarına kişisel bakım ihtiyaçlarını gideremeyecek koşuldaki vatandaşlara götürülen bu hizmet birçok uygulamayı kapsıyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan; banyo, vücut temizliği, tırnak kesimi, saç kesimi, sıcak yemek ve ev temizliği gibi hizmetler uzman ekiplerce gerçekleştiriliyor.

ARA REKLAM ALANI

Sunulan hizmetlerden faydalanmak isteyen kişinin ya da yakınının telefon hattından kayıt oluşturması veya Kadın Aile Müdürlüğü'ne müracaat etmesi veya ikamet adresine yakın mahalle muhtarlığına giderek ilgili formu doldurması gerekiyor.

Başvurusu alındıktan sonra hizmetten faydalanacak kişinin adresine gidilerek sosyal incelemesi yapılıyor ve hizmet için uygunluğu tespit ediliyor. Dosya komisyon tarafından onaylandıktan sonra uygun sosyal hizmet modeli ile hizmetler başlatılıyor.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.