Dolar 32,5595
Euro 34,9976
Altın 2.438,99
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 32°C

Beylikdüzü’nde Çevre Şenliği ve Kahve Festivali düzenlendi

Beylikdüzü’nde Çevre Şenliği ve Kahve Festivali düzenlendi
REKLAM ALANI
10 Haziran 2024 11:43
21

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Şenliği ve Kahve Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Yaşam Vadisi 1 Etap Çanakkale Rölyef Alanı’nda düzenlenen festivale vatandaşlar katılım gösterdi.

Eğitmen ve Yazar Attilla Yılmaz’ın “Türk Kahvesinin 500 Yıllık Öyküsü ve Yeni Nesil Yapım Teknikleri” söyleşiyle başlayan etkinlikte Coşkun Sezer “Bean To Bar ve Aşamaları”, Dr. Dyt. Şefika Aydın Selçuk ve Uzm. Dyt. Pınar Kural Enç “İki Dost Diyetisyenle Kahve Keyfi”, İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nüket Sivri “İçecek Sektörüne Çevresel Bakış”, Sam Çeviköz “Coffee, Hayat ve Lifestyle”, Hasan İskender ise “Barista Nedir ve Ne İş Yapar” konulu söyleşileriyle kahve severlerle buluştu.

ARA REKLAM ALANI

Festivale katılanlar geleneksel Türk Kahvesi’nin yanı sıra çeşitli sıcak ve soğuk kahve türlerini deneyimleme fırsatı buldu.

2 gün süren festivalde; kahve üretimi yapan firmalar, termos üreticileri, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve eğitim kurumları da festivale katılarak çevreyi korumanın önemine dikkat çekmek için çalışmalar yaptı. Kahve tüketilirken kullanılan kağıt bardak, plastik şişe ve pipetlerin geri dönüştürülmesine yönelik atölyelerin yapıldığı festivalde kurulan spor alanlarında vatandaşlar spor yaparak temiz havanıntadını çıkardı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.