Dolar 33,9924
Euro 37,8627
Altın 2.822,34
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 30°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C

BESYO öğrencileri, Haliliye Belediyesi ile parkurlara hazırlanıyor

BESYO öğrencileri, Haliliye Belediyesi ile parkurlara hazırlanıyor
REKLAM ALANI
15 Temmuz 2024 11:34
19

Gençlere, spora ve sporcuya önem veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın başlattığı eğitim seferberliği tüm alanlarda devam ediyor.

Belediye bünyesindeki kurslar ile geleceğe emin adımlarla hazırlanan gençler, özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO) sınavını kazanmak için Haliliye Belediyesini tercih ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren BESYO hazırlık kursundan ücretsiz olarak faydalanan gençler, antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanıyor.

ARA REKLAM ALANI

Parkurların canlandırıldığı Eyüp Cenap Gülpınar Spor Salonunda tüm engellere çalışma imkanı bulan BESYO öğrencileri, sınavı başarılı bir şekilde geçmek istediklerini ifade etti.

Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise kurs kayıtlarının devam ettiği ve başvuru yapmak isteyen genç yeteneklerin spor merkezlerine başvurması gerektiği belirtildi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.