Dolar 32,7454
Euro 35,2213
Altın 2.449,64
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C

Beijing ve Prag arasında direkt uçuşlar yeniden başladı

Beijing ve Prag arasında direkt uçuşlar yeniden başladı
REKLAM ALANI
26 Haziran 2024 11:27
21

Beijing ile Prag arasında bir süredir yapılmayan direkt uçuşlar yeniden başladı. Hainan Airlines şirketinin bir yolcu uçağı, Beijing’den havalanıp 10 saatlik bir uçuştan sonra Prag Havalimanı’na vardığında, bir bayram havasında üzerine su fışkırtılarak karşılandı. Bu uçak ile Çin ve Çekya başkentleri arasında direkt uçuş bağlantısı resmi olarak yeniden kurulmuş oldu.

Çin’in Prag Büyükelçisi Feng Biao, havalimanında düzenlenen törende, bu yıl iki ülke arasında diplomatik ilişkilerin tesis edilmesinin 75. yılının idrak edildiğine işaret etti. Büyükelçi Feng, havayolu bağlantısının yeniden oluşturulmasının iki ülke halkı arasındaki temasları ve alışverişi teşvik edeceği ve turizm alanında ikili işbirliğini canlandıracağı umudunda olduğunu belirtti.

ARA REKLAM ALANI

Hainan Airlines pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere iki ülke başkenti arasında haftada üç direkt uçuş gerçekleştirecek. Hainan Airlines havayolu şirketi temsilcisinin açıklamasına göre şirket, bu uçuşların yeniden başlamasıyla birlikte kendine tüm Avrupa’yı kapsayacak şekilde 11 rotalık hedef belirledi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.