Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Az Bulutlu
Mersin
31°C
Az Bulutlu
Paz 32°C
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Başkan Yavaş’tan AGC’ye ziyaret

Başkan Yavaş’tan AGC’ye ziyaret
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2024 23:27
29

Afyonkarahisar'a bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, programı kapsamında Belediye Başkanı Burcu Köksal ile birlikte Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyarette açıklamada bulunan Başkan Yavaş, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetimini tebrik etti.

ARA REKLAM ALANI

Başkan Yavaş, "Basınının önemini hepimiz biliyoruz. Özellikle biz belediye başkanları olarak yaptığımız güzel şeylerin mutlaka ve mutlaka halk tarafından bilinmesini istiyoruz. Bununsa tek yolu basın. Basın her eve; cep telefonu olsun,  televizyon olsun mutlaka giriyor. Bizler basın aracılığıyla yaptığımız faaliyetleri duruyoruz. Basının en önemli görevlerinden biride eksiklerimizi bildirmesi, eksiğimizde oradan haber alıyoruz. Basınımız da gerçek gazetecilik yapanların hepsine şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin vasıtasıyla buradan tüm Afyon halkına selam ve sevgilerimi iletiyorum. Başkanımıza halkımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Ben kendisiyle yakında iş birliği protokollü de imzalayacağım. Burada çok başarılı olacağına inanıyorum ki gerçek belediyeciliğinde ne olduğunu inşallah hep birlikte göstereceğiz. Çünkü Ankara halkı 25 yıldır devam eden bir yönetimi değiştirdi, değiştirdiğine mutlu oldu ki oyları arttırdı inşallah burada da aynı şey olacak. Uzun süredir devam eden bir yönetimi değiştirmekle ne güzel bir iş yaptıklarını görecekler ve kendileri ve başkanları ile övünecekler." diye konuştu.

Başkan Yavaş, konuşmasının ardından AGC hatıra defterine günün anlam ve önemine dair bir not yazarak hatıra defterini imzaladı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.