Dolar 32,5427
Euro 34,9968
Altın 2.433,23
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Açık
Mersin
31°C
Açık
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C
Cts 31°C

Başkan Yavaş, olimpiyatlara hazırlanan milli güreşçileri ziyaret etti

Başkan Yavaş, olimpiyatlara hazırlanan milli güreşçileri ziyaret etti
REKLAM ALANI
16 Mart 2024 11:07
34

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Mansur Yavaş, olimpiyatlara hazırlanan ASKİ Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, “Burası şampiyon fabrikası” dedi.

2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan milli güreşçilerin antrenmanını izleyen Başka Yavaş, Rıza Kayaalp ve Taha Akgül’ün de aralarında olduğu sporculara Paris Olimpiyat Oyunları'nda başarılar diledi.

ARA REKLAM ALANI

ASKİ Spor Genel Koordinatörü ve Serbest Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Çakmar’dan bilgiler alan Başkan Yavaş, “Olimpiyata gidecek güreşçilerimizin bugün antrenmanını izledik. Burası şampiyon fabrikası. Yaklaşık üç bin kadar güreşçimiz var. İki, üç dalda daha kota bekliyoruz. Boksta ve judoda birer sporcumuz daha olimpiyatlara gidecek. Sporcularımın güreşlerini de izlemeye gideceğim" ifadesini kullandı.

Milli güreşçiler Taha Akgül ve Rıza Kayaalp Mansur Yavaş’a ASKİ Spor güreş takımı adına hatıra olarak pirinçten yapılmış güreş ayakkabısı takdim etti.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.