Dolar 32,7308
Euro 35,2287
Altın 2.448,02
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C

Başkan Tugay, UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Vinton’u ağırladı

Başkan Tugay, UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Vinton’u ağırladı
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2024 16:58
26

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP) Türkiye’deki Mukim Temsilcisi Louisa Vinton ve UNDP İzmir Bölge Koordinatörü Güvenç Küçüktok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti.

Toplantıda, UNDP ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü projelerle ilgili bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca gelecek dönemdeki iş birliklerinin uzun vadeli bir planlamaya dayalı olarak yapılmasına karar verildi. UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton UNDP ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği yaptığı “Yarının Köyleri”, “Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri” ve Geleceğini Kuran Genç Kadınlar” projelerinin İzmir’de başarılı bir şekilde uygulandığını belirterek bu çalışma kültürünün devam etmesini istediğini ifade etti.

ARA REKLAM ALANI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, UNDP ile Belediye arasındaki iş birliğini çok önemsediğini belirterek, “Önümüzdeki dönemde UNDP’nin öncelikleri ile kentin ihtiyaçlarını göz önüne alarak belirlenecek projelerden oluşan çok yıla dayalı bir plan hazırlanmasını önemsiyorum. Projelerin bu plan dâhilinde uygulanması iki kurumun kaynaklarının daha verimli kullanılmasını da sağlayacaktır” dedi. 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.