Dolar 32,5595
Euro 34,9976
Altın 2.438,99
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 32°C

Başkan Soyer: Bu kavga da bitmez bu sevda da

Başkan Soyer: Bu kavga da bitmez bu sevda da
REKLAM ALANI
26 Mart 2024 17:37
43

İzmir Büyükşehir Belediye Tunç Soyer, sözleşme ile yüzde 67,07 oranında artış yapıldığına dikkat çekerek,“Benim görev sürem bitiyor ama bu kavga da bitmez bu sevda da” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Kendini dünyanın en şanslı insanı olarak tanımlayan Başkan Soyer, “5 yıl boyunca eşit işe eşit ücret için, alın teri döken kardeşlerim emeğinin karşılığını alsın diye çabaladık. Sizi enflasyona ezdirmemek için yapmam gerekeni sonuna kadar zorladım. Her birinizi çok seviyorum. Siz bir yandan ailelerinizi geçindirmek için emek veriyorsunuz bir yandan da İzmir’den Türkiye’ye umut olmaya devam ediyorsunuz. Bu can bu bedende durdukça sonuna kadar yanınızdayım. Nerede olursam olayım, ne yaparsam yapayım sizin hakkınızı sonuna kadar koruyacağım. Bu memleket iyi, namuslu, güzel insanların yönettiği bir memleket haline gelecek” açıklamasında bulundu.

   

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.