Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Az Bulutlu
Mersin
32°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 31°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Başkan Özer: Eylül ayına kadar peyderpey 800 çocuk daha sünnet olacak

Başkan Özer: Eylül ayına kadar peyderpey 800 çocuk daha sünnet olacak
REKLAM ALANI
9 Temmuz 2024 16:55
28

Esenyurt Belediyesi ilçede yaşayan çocukları modern cerrahi yöntemlerle sünnet ettiriyor. Bin 600 çocuğun kaydının alındığı sünnet operasyonu özel bir hastanede tek kişilik odalarda ve streil bir ortamda gerçekleşiyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, operasyon sırasında çocukların yanında bulundu. Operasyon öncesi yaptığı açıklamada çocukların her zaman yanında olacağını belirten Başkan Özer; “Esenyurt Belediyesi olarak bu sene bin altı yüz çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Şimdiye kadar sekiz yüz çocuğumuzun sünnet operasyonu tamamlandı. Bundan sonra eylül ayına kadar peyderpey 800 çocuk daha sünnet olacak. Şimdi hastanede sünnet olacak çocuklarımız ve aileleri ile birlikteyiz. Eylül ayı içinde de bütün çocuklarımızı aileleriyle birlikte bir araya toplayacağız. Onlara bir sünnet şöleni, sünnet düğünü yapacağız.” şeklinde konuştu.

ARA REKLAM ALANI

 

 

 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.