Dolar 34,0601
Euro 38,0919
Altın 2.829,96
BİST 9.870,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Az Bulutlu
Mersin
28°C
Az Bulutlu
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 29°C

Başkan Çiftçi, üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu

Başkan Çiftçi, üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu
REKLAM ALANI
11 Eylül 2024 16:05
20

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde eğitim görerek üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu.

ARA REKLAM ALANI

KOCAELİ (İGFA) – Eğitime büyük önem veren ve bu doğrultuda birçok çalışmayı hayata geçiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlanarak, üniversite hayallerine kavuşan Çayırovalı gençlerle bugün bir araya geldi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, “Göreve geldiğimizden bu yana en çok önem verdiğimiz konu eğitimdi. Belediye olarak fiziki imkanlarımızı gençlerimize sunalım ve onların eğitim hayatlarına katkı sunalım diye bu yola çıktık. 5 senedir de eğitim alanında bu başarıları elde ediyor olmak bizleri mutlu ediyor. Allah bahtınızı açık etsin, inşallah hepiniz gelecekte hayal ettiğiniz hayatları yaşarsınız. Sizlerle kapımızın her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum” açıklamalarında bulundu.

Başkan Çiftçi, konuşmasının ardından üniversiteyi kazanan gençlerle sohbet edip onlarla tanıştı. Tıptan mühendisliğe, öğretmenlikten, mimarlığa, psikolojiden hukuka, veterinerlikten diş hekimliğine birçok güzel alanda üniversiteyi kazanan öğrenciler, tek tek kendilerini tanıttı. Programın sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Çiftçi, “Kendinizi geliştirmeniz lazım, okuduğunuz bölümle ilgili çok araştırma yapın, yabancı dile önem verin, ailenizi ve arkadaşlarınızı da ihmal etmeyin” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.