Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Başkan Çalık, ArtContact’ı ziyaret etti

Başkan Çalık, ArtContact’ı ziyaret etti
REKLAM ALANI
26 Mayıs 2024 13:39
22

Başkan Çalık, resim, fotoğraf ve heykellerin yer aldığı sanat eserleri hakkında bilgi aldı. Beylikdüzü Belediyesi’nin standını da ziyaret eden Başkan Çalık, 8. Beylikdüzü Resim Çalıştayı’nda ürettilen eserlerden oluşan Sanat Koleksiyonu Seçkisi’ni inceledi.

Fuarın her sene daha iyi olduğunu ifade eden Başkan Çalık, “Muazzam bir emekle yapılıyor bu fuar. Sanat ve sanatçılarla bir arada olmak insanın ruhunu dinlendiriyor. Bizim huzur bulmamızı sağlıyorlarlar. İnsanlara sanatı sevdirmek bizim vazgeçilmezimiz oldu. Bizler de kentimizde bir şeyler inşa ederken sanatçı gözüyle bakıyoruz ki o kentte yaşanabilsin. Sanatı ve sanatçıyı koruyup gereken ehemmiyet verdiğimiz takdirde çok daha güzel yarınlara ulaşabiliriz.” diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

Beylikdüzü Belediyesi’nin, Durmuş Bahar, Gölge Artizm, Eda Çığırlı, Sema Bicik ve Hande Ünver'in kağıt, dijital sanat, grafitti, kolaj resim alanlarında 8. Beylikdüzü Resim Çalıştayı’nda ürettikleri eserlerden oluşan Sanat Koleksiyonu Seçkisi ile katıldığı fuarda bu yıl ayrıca, ilk kez VR teknolojisi aracılığıyla fuar izleyicisi için bir deneyim alanı oluşturuldu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.