Dolar 34,0957
Euro 37,9399
Altın 2.814,77
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Başkan Büyükkılıç: Talas Mevlana Sosyal Yaşam Merkezi, 2 ay içerisinde bitecek

Başkan Büyükkılıç: Talas Mevlana Sosyal Yaşam Merkezi, 2 ay içerisinde bitecek
REKLAM ALANI
26 Temmuz 2024 11:21
24

Başkan Büyükkılıç, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilecek Talas Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

İnşaat alanlarını yakından inceleyen ve personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Talas’ımıza yakın zamanda kazandıracağımız çok önemli bir sosyal tesisimizin şuanda içerisinde bulunuyoruz.” dedi.

ARA REKLAM ALANI

İnşaatının yüzde 90’ların üzerinde tamamlandığını belirten Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yüklenicimizin ifadesine göre maksimum iki ay içerisinde inşallah tamamı bitecek ve Talaslı hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Burada iki tane hanımefendi ve beyefendiler için yüzme havuzu, fitness merkezi, Talas’ımızın eğitim merkezi ve üniversiteler bölgesi olmasından kaynaklı kütüphanemiz ve ayrıca bu bölge insanlarına hitap edecek ticari alanlarıyla adeta her amacı karşılayacak olan önemli bir tesisimizi hayata geçirmiş oluyoruz. 3 bin 200 metrekarelik bir inşaat alanını içeriyor.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.