Dolar 32,5595
Euro 34,9976
Altın 2.438,99
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 32°C

Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Gençlik Merkezleri Yıl Sonu Programı’na katıldı

Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Gençlik Merkezleri Yıl Sonu Programı’na katıldı
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2024 10:57
21

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin mesleki eğitim ve kursları ile kentin 6’ncı üniversitesi olarak nitelenen Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) etkin ve verimli bir eğitim-öğretim yılını tamamladı.

Öğrencilere yönelik akademik ders takviyeleri, sınavlara hazırlık kursları, etüt ve soru çözümleri, deneme sınavları, akıl oyunları, kulüp faaliyetleri, öğrenci koçluğu, yarışmalar, seminerler, sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetlerle dopdolu 5 bin 82 öğrenciye hizmet verdiği bir eğitim öğretim dönemini geride bırakan KAYMEK, Gençlik Merkezleri Yıl Sonu Programı düzenledi.

ARA REKLAM ALANI

Başkan Büyükkılıç, alanda kurulan KAYMEK stantlarını inceleyerek Teknofest’e katılacak projeler hakkında bilgiler aldı. 

Başkan Büyükkılıç, gençlerin değerlerine bağlı ve daha donanımlı bir şekilde yetişmesi için koşturduklarını kaydederek, “Değerlerine sahip çıkan, ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine ve inancına sahip çıkan siz sevgili gençlerimizin daha donanımlı, daha eğitimli, özgüven içerisinde yetişmesi için ekibimiz, gece demeden gündüz demeden koşturmakta. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler de kütüphanelerimizle, müzelerimizle, sportif ve sosyal tesislerimizle hem merkezde hem taşrada, 16 ilçemizde KAYMEK vasıtasıyla oradaki insanların donanımlı olması için bu fırsatlardan yararlanması için koşturuyoruz.” şeklinde konuştu.

KAYMEK Gençlik Merkezleri, 2023-2024 eğitim – öğretim yılında YKS hazırlıkta bin 40, LGS hazırlıkta bin öğrenciye, toplamda ise 5 bin 82 öğrenciye hizmet verdi.

Kurslarda, akademik ders takviyeleri, sınavlara hazırlık kursları, etüt ve soru çözümleri,  deneme sınavları, akıl oyunları, kulüp faaliyetleri, ödev evi hizmeti, öğrenci koçluğu, yarışmalar, seminerler, sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirildi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.