Dolar 32,7372
Euro 35,2754
Altın 2.447,13
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C

Başkan Büyükkılıç, Çerkes vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Büyükkılıç, Çerkes vatandaşlarla bir araya geldi
REKLAM ALANI
14 Şubat 2024 15:47
35

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde gerçekleşen toplantıya katılarak, Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemil Görücü ve Çerkes vatandaşlar ile buluştu.

“Şaheser bir terminal binası Kayseri’mize yakıştı”

ARA REKLAM ALANI

Ekibiyle Kayseri için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yeni havalimanı terminal binamız açıldı. Şaheser bir terminal binası Kayseri’mize yakıştı. Şehrimizi, bizleri, Kayseri’mizi seviyor. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Biz sizlere sevdalıyız, sizleri seviyoruz. Hulusi Paşamıza da teşekkür ediyoruz. Havaalanı Kayseri’mize yakıştı, artık uluslararası dünyada yerini alan bir şehir olarak gururumuz haline geldi. Bir kayak merkezimiz var, charter seferleriyle Çekya’dan, Polonya’dan, Rusya’dan geliyorlar. Üç haftadır hafta sonu yüz binlerin üzerinde kayakseverimiz kayak yapıyor, eğleniyor, keyifli bir ortam yaşıyor. Ay yıldızlı Türk bayrağımız altında biriz, beraberiz, hep beraber Kayseri, hep beraber Türkiye’yiz.”

Başkan Büyükkılıç, Hızlı trenin de Kayseri’ye kazandırılacağını ifade ederek, büyükşehir kapsamında 12 milyon metrekareyi geçen miktarda yeşil alanı içeren parkların yer aldığını aktardı. 1 milyon 250 bin metrekare alanda kurulu olan, Türkiye’nin en büyük millet bahçesinden birisi olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni anlatan ve tanıtan Büyükkılıç, yeni yollar, yeni tesisler ile Kayserili hemşerilerine layık olmaya çalıştıklarını söyledi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.