Dolar 32,5675
Euro 35,3148
Altın 2.467,45
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cum 31°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 32°C

Başkan Bozbey’den ağaçlandırma çağrısı

Başkan Bozbey’den ağaçlandırma çağrısı
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2024 16:32
20

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Yolçatı Mahallesi'nde başlayıp Uludağ Üniversitesi kampüsündeki ormanlık alana sıçrayarak geniş bir alanda etkili olan yangın, havadan ve karadan ekiplerin yoğun gayretleri sonucu kontrol altına alındı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de büyük mücadele verdiği yangın, 700 hektarlık bir alana zarar verdi. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bölgenin tekrar ağaçlandırılması için seferberlik başlattı.

ARA REKLAM ALANI

Yangın sonrası olağanüstü çaba sarf eden tüm ekiplere teşekkür eden Başkan Bozbey, “Şimdi hep birlikte tüm Bursa'da yaşamı da umudu da yeniden yeşertme zamanı. Son zamanlarda yaşadığımız tüm yangınlar dahil olmak üzere kaybettiğimiz her bir ağacın yerine yenilerini yetiştirebilmek için Büyükşehir Belediyemizin 5 bin 890 çalışanı adına birer fidan dikmekle işe başlıyoruz. Başlattığımız bu hareketin tüm iştiraklerimize, Bursa’mızın sanayicilerine, kurum ve kuruluşlarına örnek olmasını diliyorum. Bursa bizim. Bursa hepimizin. Hep birlikte, yaşamı da umuda da yeniden yeşertelim” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.