Dolar 32,5509
Euro 35,0009
Altın 2.430,78
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Açık
Mersin
31°C
Açık
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C
Cts 31°C

Başkan Bozbey: Bugünlere kolay gelmedik

Başkan Bozbey: Bugünlere kolay gelmedik
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2024 00:34
35

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Bursa’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Gençler ışığında gülümsüyor’ sloganıyla düzenlenen ‘Gençlik Şenliği’, üç gün boyunca kentin farklı noktalarında vatandaşlara 19 Mayıs coşkusunu yaşattı.

ARA REKLAM ALANI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de eşi Seden Bozbey ile birlikte Hüdavendigar Kent Parkı’ndaki etkinlik alanlarını gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Konser öncesinde alanı dolduran gençleri eşi Seden Bozbey ile birlikte selamlayan Başkan Bozbey, ellerindeki Türk bayraklarıyla gençlerin bayramını kutladı.

Başkan Bozbey, Gençlere ‘muhteşemsiniz’ diyerek, 105 yıl önce kurtuluş için ilk adımı atan başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, gazileri ve şehitleri sevgiyle, saygıyla ve minnetle andı.

Her milli bayram gibi 19 Mayıs’ın da herkes için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Bozbey, “Bugünlere kolay gelmedik. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktı. Bugünü, Gençlik ve Spor Bayramı olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Onun için gelecek, gençlerin omuzlarında yükselecektir.” dedi.

Konuşmanın ardından ilk olarak şarkıcı Emre Fel sahne alarak Bursalı gençler için sevilen şarkılarını seslendirdi. Emre Fel konserinin ardından Hüdavendigar Kent Parkı’nda yapılan su perdesi mapping gösterisiyle izleyenlere görsel şölen yaşatıldı. Günün sonunda ise ‘Blok3’ sahneye çıkarak gençlerle buluştu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.