Dolar 32,6685
Euro 35,3887
Altın 2.507,08
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
32°C
Hafif Yağmurlu
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 31°C

Başkan Altay, LGS’de Türkiye birincisi olan Konyalı öğrencilerle buluştu

Başkan Altay, LGS’de Türkiye birincisi olan Konyalı öğrencilerle buluştu
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2024 09:41
20

Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da gerçekleşen buluşmada konuşan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 2024 LGS’de 20 Türkiye birincisi çıkarmasının Konya için çok gurur verici olduğunu ifade ederek, dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilere, ailelere ve onların başarısında emeği olan öğretmenlere ve idarecilere teşekkür etti.

ARA REKLAM ALANI

Konya’da başarı ortalamasının artıyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altay, “2002’de yüzde 2 iken bugün yüzde 6’ya gelmiş, bir önceki yüzde 4. İstikrarlı bir şekilde başarı grafiğimiz yükseliyor. Konya’nın her alanda öne çıkması için gayret sarf ediyoruz. Bunların en başında da eğitim-öğretim geliyor, nitelikli insan kaynağı geliyor. Sizlere desteğimiz her zaman sürecek.” değerlendirmesini yaptı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.