Dolar 32,6843
Euro 35,0151
Altın 2.444,86
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Başkan Altay, Hafızlık İmam Hatip Ortaokullarını kazanan öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Altay, Hafızlık İmam Hatip Ortaokullarını kazanan öğrencilerle bir araya geldi
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2024 13:59
19

Büyükşehir Taş Bina’da düzenlenen programda çocuklara hitap eden Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları işlerin en önemlilerinden birisinin de çocuklarla ilgili hayata geçirdikleri projeler olduğunu ifade etti.

Bilgehanelerin Konya’nın en önemli markalarından birisi haline geldiğini kaydeden Başkan Altay şöyle devam etti:

ARA REKLAM ALANI

“Bilgehanelerin de bizim için en kıymetli eğitimi hafızlık hazırlık kursları. Neredeyse yüzde yüze yakın bir başarıya ulaşmak üzereyiz. Bu sene 251 çocuğumuz kursa katılmış, 249 başarı elde edildi. İnşallah sayıların artmasını temenni ediyoruz."

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Atabey Gençlik Projesi çatısı altında şehrin çocuklarına hizmet veren Bilgehaneler, 4. sınıftan 8. sınıfa kadar milli-manevi eğitimler, ders destek programları, atölye ve etkinlikler düzenliyor.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.