Dolar 34,0889
Euro 37,9438
Altın 2.817,78
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 30°C
Az Bulutlu
Mersin
30°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 29°C
Cts 28°C

Bakan Uraloğlu’ndan 15 Temmuz mesajı

Bakan Uraloğlu’ndan 15 Temmuz mesajı
REKLAM ALANI
14 Temmuz 2024 14:45
28

Bakan Uraloğlu, milletin azminin, kararlılığının sonuna kadar yansıdığı, milli birlik ve beraberliği alevinin tüm vatanı sardığı günün 15 Temmuz olduğunu söyleyerek, Türk milletinin nesiller boyunca unutulmayacak bir kahramanlık destanı yazdığını ifade etti.

Darbeci zihniyetin en önemli hedeflerinden birinin Türksat olduğunu belirten Uraloğlu, ''Korsan televizyon yayını yapmaya kalkan hainler başarılı olamayınca burayı hedef aldılar. Ancak personelimiz bu girişime geçit vermedi ve bu sırada Ahmet Özsoy ve Ali Karslı kardeşlerimizi şehit verdik.'' dedi.

ARA REKLAM ALANI

Bütün şehitleri rahmetle anan Uraloğlu, ''Rabbim bir daha böyle ihanetlerle bizleri sınamasın; kalleşleri, hainleri bu memleketin topraklarından uzak tutsun! 15 Temmuz'u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Aziz şehitlerimize rahmetle…'' ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.