Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Az Bulutlu
Mersin
31°C
Az Bulutlu
Paz 32°C
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Bakan Tunç, 15 Temmuz Sempozyumu’na katıldı

Bakan Tunç, 15 Temmuz Sempozyumu’na katıldı
REKLAM ALANI
13 Temmuz 2024 15:27
27

Adalet Bakanı Tunç, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında SETA tarafından düzenlenen "15 Temmuz Sempozyumu"nda akademisyenler ve gençlerle bir araya geldi.

Milli iradeye, demokrasiye, hukuka ve Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne karşı FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminde yaşananların, milletin gösterdiği kahramanlık, yargının dik duruşu ve bir daha darbelerin olmaması için yapılan düzenlemeler üzerine değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Bakan Tunç, şu ifadeleri kullandı:

ARA REKLAM ALANI

"15 Temmuz’da aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la kenetlenerek alçak darbe girişimine müsaade etmemiş, tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Türk yargısı ise darbe girişimin ilk anında darbecilere karşı açtığı soruşturmalarla demokrasi ve hukuk sınavından alnının akı ile çıkmıştır. 15 Temmuz darbe girişimini ve hainlere karşı verdiğimiz şerefli mücadeleyi hiçbir zaman unutmayacak, unutturmayacağız. Birlik ve beraberliğimizden asla ödün vermeyeceğiz." dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.