Dolar 33,9961
Euro 37,5752
Altın 2.752,05
BİST 9.419,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
31°C
Parçalı Bulutlu
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 30°C
Paz 29°C

Aydın Didim’de yangından zarar gören vatandaş belediye katkısı

Aydın Didim’de yangından zarar gören vatandaş belediye katkısı
REKLAM ALANI
19 Ağustos 2024 17:30
26

Aydın’ın Didim ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi, Hisar Mahallesi ve Akyeniköy Mahallesi’nde, 7 ayrı noktada peş peşe çıkan ve rüzgarın etkisi ile geniş alana yayılan yangın bu sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

ARA REKLAM ALANI

AYDIN (İGFA) – Didim’in Hisar Mahallesi’nde çıkan yangında evi ve ahırı hasar görmüş vatandaşa Didim Belediyesi yardım eli uzattı.

Yangınzede vatandaşın erzak, giyim ve barınma ihtiyaçları karşılanırken, kayıpları en hızlı şekilde telafi edileceği duyuruldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Yaralarımızı hep birlikte saracağız! Dün Hisar Mahallesi’nde çıkan yangında evi ve ahırı hasar görmüş hemşehrimizin, Belediye olarak erzak, giyim ve barınma ihtiyaçlarını karşılamış durumdayız. Hemşehrimizin kayıplarını en hızlı şekilde telafi etmek için tüm gücümüzle çalışacağız” mesajı verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.