Dolar 32,9667
Euro 35,3548
Altın 2.455,85
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C
Paz 31°C

Akşener : Milletimiz inşallah 2028’de İYİ Parti’yi iktidar edecek

Akşener : Milletimiz inşallah 2028’de İYİ Parti’yi iktidar edecek
REKLAM ALANI
29 Mart 2024 21:25
58

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasının başında İYİ Partililere seslenerek, 31 Mart’ta sandıkların başında olmalarını istedi.

 Akşener,Mutlaka sandıklara sahip çıkacaksınız. İlla görevli olmanız gerekmiyor oy kullandığınız sandıklarda eğer bir İYİ partili göremediyseniz orada siz kendinizi görevli ilan edeceksiniz, addedeceksiniz. Çünkü bu seçim hür ve müstakil olarak girdiğimiz, bizim İYİ Parti olarak 6 buçuk yıldır bir büyük mücadelenin neticesinde kendi kendimizi rahmetli Elçibey’in deyimiyle “özü başımıza” tartıya koyduğumuz, milletimizin tartısına çıktığımız, milletimizin teveccühünü talep ettiğimiz bir seçim” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Milletimiz inşallah 2028’de İYİ Parti’yi iktidar edecek”

Milletin 2028’de İYİ Parti’yi iktidar edeceğini söyleyen Akşener, EYT’nin gündeme alınmasına ve çözülmesine katkıda bulunduklarını hatırlattı.

Akşener şunları söyledi:

“Bu esnaf gezilerinin esas ana unsuru benim için milletin velinimet olduğunu ben başta olmak üzere bütün siyasilere duyurmaktı. Çünkü esnaf dükkanlarında müşteri velinimettir. Müşteriyi memnun etmek sizin için önemlidir, doğru mu? İşte siyasette de seçmen budur ama siyaset esnafı seçmenin velinimet olduğunu, milletimizin velinimet olduğunu unuttu ve unutturdu. Onun için de her konuda çırak çıkıyorsunuz.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.