Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Az Bulutlu
Mersin
32°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 31°C
Pts 30°C
Sal 30°C

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Yurdunuseven’den 15 Temmuz mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Yurdunuseven’den 15 Temmuz mesajı
REKLAM ALANI
14 Temmuz 2024 16:24
26

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Yurdunuseven, 15 Temmuz’un tarihte kara bir leke olarak bulunan darbelerin son bulup, bir milletin eşi benzeri görülmemiş bir şekilde kenetlendiği gün olduğunu vurguladı. 

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Türk milletinin 15 Temmuz 2016’da yıkılmaz bir çelik ruhla hainlere fırsat vermeyerek ülkenin bölünmez bütünlüğünün tesis edildiğini kaydetti.

ARA REKLAM ALANI

Devleti ele geçireceğini sananlara 8 yıl önce net bir mesaj verildiğini kaydeden Yurdunuseven, “Darbeyle, terörle, şiddetle ülkesine boyun eğdirebileceğini, devletini ele geçirebileceği planları yapanlara yüce tük milleti apaçık bir mesaj vermiştir. Bu tür niyetlerle yola çıkanlar, artık bilmelidirler ki, karşılarında 7’den 70’e 80 milyonluk milletiyle bir Türkiye bulacaklardır. Üzerinden 8 yıl geçen o kara geceden sonra ülkemiz gelinen noktada 15 Temmuz sabahı olduğundan çok daha güçlü, kararlı ve dinamik bir yapıya sahiptir. Milletimiz, kendi iradesini hiçe sayan, darbeyle, terörle, şiddetle ülkesine boyun eğdirebileceğini, devletini ele geçirebileceğini sananlara tam 8 yıl önce bugün açık bir mesaj vermiştir. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.