Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 33°C
Az Bulutlu
Mersin
33°C
Az Bulutlu
Cts 34°C
Paz 33°C
Pts 32°C
Sal 32°C

19 Mayıs Bursa Gençlik Şenliği başladı

19 Mayıs Bursa Gençlik Şenliği başladı
REKLAM ALANI
19 Mayıs 2024 00:01
99

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bir birinden özel etkinliklerle milli bayramların ruhuna yakışır bir şekilde kutlanıyor.

Bir yandan Balat Ormanı’ndaki paintball turnuvasına katılarak kıyasıya mücadele eden gençler, diğer yandan da Atatürk Kent Ormanı’ndaki dağ kızağı etkinliğinde eğlenceli dakikalar geçirdi. Şenliğin ana mekanı olan Hüdavendigar Kent Parkı’nda buluşan 7’den 70’e yüzlerce Bursalı ise renkli, sportif ve interaktif etkinliklere katılarak unutulmaz bir gün geçirdi.

ARA REKLAM ALANI

Atatürk ve 19 Mayıs sergisi, ‘Gülümse Bursa’ fotoğraf alanı, resim yarışması, grafiti alanı, 360 derece fotoğraf alanı, fikir duvarı gibi aktivite alanlarına katılan gençler, retro, canlı langırt, sumo güreşi, zıpla yarış, slot car araba, mini masa tenisi, e-spor ve Redbull F1 simülasyonu gibi oyun alanlarında ise keyifli dakikalar geçirdi. Ana sahnedeki Emir Kaan rap performansı, Santral, Timeline, Grup 224, Uzun Lafın Kısası ve Mest gibi grupların konserleriyle müziğe doyan gençler, ‘Gülümseyen Sahne’deki Rednblack konseri ve Barış Bakır stand up gösterileriyle de keyifli anlar yaşadılar. Led anahtar, VR gözlük, bileklik, ahşap, karikatür, model maket yapımı, 3D printer deneyimi, teleskop gözlemi, 3D kalem ve dev jenga atölyelerinde yeteneklerini sergileyen Bursalılar, tenis, mini futbol, tırmanma, basketbol ve voleybol turnuvalarına da katılarak kıyasıya mücadele etti.

Günün sonunda ise ünlü sanatçı Hande Yener sahne alarak Bursalılara unutulmaz bir konser verdi. Sevilen şarkılarını gençler için seslendiren Hande Yener, izleyenleri enerjisiyle büyüledi. Sahne performansı ve danslarıyla keyifli anlar yaşatan Yener, gençlere coşku dolu bir gece yaşattı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.