Dolar 46,2425
Euro 53,5959
Altın 6.277,75
BİST 13.743,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 28°C
Paz 27°C
Pts 28°C

Paşa’nın Aslanı Kırkpınar’a hazır

Paşa’nın Aslanı Kırkpınar’a hazır
29 Haziran 2025 10:55
83
A+
A-

Antalya Muratpaşa Belediyespor’un Başpehlivanı Orhan Okulu, 30 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında Edirne Sarayiçi Er Meydanı’nda düzenlenecek 664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi hazırlıklarını tamamladı.

ANTALYA (İGFA) – 2015 ve 2018’de Kırkpınar’da altın kemeri kuşanarak adını Türk güreş tarihine yazdıran Orhan Okulu, 30 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında Edirne Sarayiçi Er Meydanı’nda gerçekleşecek tarihi güreşlerde üçüncü zaferi için gün sayıyor. Elmalı’da tamamlanan yoğun kamp süreci sonrası fiziksel ve teknik olarak en üst seviyeye çıkan Okulu, bu yıl hem bireysel hem de takım olarak zirveyi hedeflediklerini söyledi.

ELMALI’DA ZİRVEYE HAZIRLIK

Kırkpınar öncesi Muratpaşa Belediyespor Güreş Takımı, Elmalı’da 10 gün süren tempolu bir kamp gerçekleştirdi. Antrenör Kemal Yılmaz yönetimindeki kampta, fiziksel dayanıklılıktan teknik-taktik antrenmanlara kadar kapsamlı bir program uygulandı. Sporcuların birebir güreş çalışmalarıyla sahadaki performansları analiz edilirken, dayanıklılık ve kondisyon çalışmalarıyla da mücadele gücü en üst seviyeye taşındı.
Başpehlivan Okulu, kamp süreciyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nde şu anda zirvedeyiz. Takım olarak çok iyi hazırlandık. Kırkpınar’da iddialıyız” ifadelerini kullandı. Okulu ayrıca, kulübe, antrenörüne, takım arkadaşlarına ve desteklerinden dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti.
Antrenör Kemal Yılmaz ise, “2025 sezonuna çok iyi başladık. Bu başarıyı Kırkpınar’da taçlandırmak istiyoruz. Muratpaşa’ya ve Antalya’ya altın kemer yakışır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.