Dolar 45,5451
Euro 53,1311
Altın 6.712,09
BİST 14.526,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 23°C
Az Bulutlu
Mersin
23°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Ordu Gölköy’de ulaşım konforu artıyor

Ordu Gölköy’de ulaşım konforu artıyor
24 Ekim 2025 15:50
47
A+
A-

Gölköy ilçesini modern ulaşım ağlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karagöz-Kuşluvan-Sarıca grup yolunda beton yol çalışması gerçekleştiriyor. Toplam uzunluğu 10 km yolda ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

ORDU (İGFA) – Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede imarlı alanların yanı sıra kırsal alanlarda da ulaşım seferberliğini sürdürüyor. Geride kalan 6,5 yılda Gölköy’de 86 km yolu konfora kavuşturan ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

3 MAHALLEYE HİTAP EDİYOR

Geçtiğimiz yıl toplam uzunluğu 10 km olan Karagöz-Kuşluvan-Sarıca grup yolunda beton çalışması başlatan ekipler, bu yıl da çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Yaklaşık 3 km’si beton konforuna kavuşan grup yolunda ekipler çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Eski Mesudiye yolu olarak da bilinen ve 3 mahalleye hizmet veren grup yolundaki çalışmalar heyecan uyandırdı. Karagöz Mahallesi Muhtarı Sebahittin Karakütük ve Kuşluvan Mahalle Muhtarı Erdal Deveci yapılan hizmetler için Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Bu yoldan zamanında çamurdan çıkamazdık. Yapılan hizmetle mahallemiz güzel bir görünüm kazanacak. Burası bizim eski Mesudiye yolumuz. Bizim için çok önemli ve değerli bir yol. Bu hizmet 3 mahallenin kurtulması, ilçemizin güzelliği demek. Yapılan hizmet için Başkanımız Hilmi Güler başta olmak üzere emek veren herkese bu nedenle çok teşekkür ediyoruz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.