Dolar 44,9640
Euro 52,5808
Altın 6.782,52
BİST 14.335,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 20°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Konya’da minik öğrencilerden Filistin duyarlılığı

Konya’da minik öğrencilerden Filistin duyarlılığı
13 Ekim 2025 13:15
55
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Filistin duyarlılığı ile dikkat çeken Feride ve Huriye Hatun Camii 4-6 Yaş Diyanet Kreşi’nde minik öğrencilerle buluştu.

KONYA (İGFA) – Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Feride ve Huriye Hatun Camii 4-6 Yaş Diyanet Kreşi’nde minik öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet eden ve öğrencilerin Filistin ile ilgili yaptığı çalışmaları inceleyen Başkan Altay, küçük yaşlarına rağmen minik öğrencilerin Filistin bilinci kazanmış olmalarının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Başkan Altay, “Yavrularımızın Gazze’deki zulme karşı duyarlılıkları bizi çok duygulandırdı. Gazze’de yaşanan zulme karşı sergiledikleri duyarlılık, kalplerindeki merhamet ve vicdanı en güzel şekilde ortaya koyuyor. Kendileri küçük ama yaptıkları işler çok büyük. Yaptıkları çalışmalardan dolayı yavrularımızı, ailelerini ve hocalarımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Öğrenci ve öğretmenler de Başkan Altay’a ziyareti için teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.