Dolar 44,9221
Euro 52,6733
Altın 6.792,40
BİST 14.335,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 22°C
Az Bulutlu
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C

Kocaeli’nin afet gönüllülerine teşekkür

Kocaeli’nin afet gönüllülerine teşekkür
18 Mart 2026 08:15
34
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Şehrimizin yüz akı” dediği afet gönüllüleri ile orucunu açtı. Başkan Büyükakın, geçmişe oranla afetlere çok daha hazırlıklı olduğumuzu vurgulayarak, bunda büyük payı bulunan gönüllülere teşekkür etti.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli’deki afet gönüllüleriyle iftar programında bir araya geldi. Antikkapı’da düzenlenen programa Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AFAD yetkilileri, Kocaeli Afet Gönüllüleri Platformu temsilcileri, haberleşme ekipleri, lojistik ve insani yardım ekipleri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ve yöneticileri katıldı.

“GÖNÜLLÜLÜK KOCAELİ’NİN GÜCÜ”

Başkan Büyükakın, Kocaeli’nin gönüllü teşekküller anlamında önemli bir mesafe kat ettiğini belirterek, “Bu salon da bunun en büyük göstergesi. Eskiye oranla afetlere çok daha hazırlıklıyız. Tamamen hazır mıyız? Hayır. Zaten afetlere hazırız diye düşünen bir anlayış hiçbir zaman gerçekten hazır değildir. Bu süreci bir farkındalık hali olarak sürekli diri tutmak gerekir. Bu nedenle hazırlığı; sürekli devam eden, iyileştirilen ve tecrübelerin aktarıldığı bir süreç olarak görmeliyiz. Afetlere hazırlık bir süreçtir ve biz de bunu böyle görüyoruz” dedi.

Konuşmasının devamında Başkan Büyükakın, gönüllülerin fedakârlığını ve şehrin başarısındaki rolünü vurgulayarak, bugüne kadar yapılan tüm faaliyetler için yürekten teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.