Dolar 45,5743
Euro 52,9986
Altın 6.651,22
BİST 14.029,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 24°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
24°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 23°C
Cum 23°C

Kocaeli’de Darıca’nın yeni hizmet binalarına erişilebilir ulaşım

Kocaeli’de Darıca’nın yeni hizmet binalarına erişilebilir ulaşım
29 Mart 2026 12:25
35
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Kaymakamlığı ve Darıca Belediyesi’nin yeni hizmet binalarına taşınması ile birlikte yeni güzergâh düzenlemelerini 30 Mart Pazartesi günü itibarıyla uygulamaya koyacak.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği ulaşım düzenlemeleriyle kent genelinde vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Darıca’da yapılan yeni güzergâh planlamasıyla birlikte önemli bir ihtiyaca daha çözüm getirildi. Darıca Millet Bahçesi’ne taşınan Darıca Kaymakamlığı ve Darıca Belediyesi hizmet binasına ulaşımın daha kolay, hızlı ve erişilebilir olması amacıyla mevcut toplu taşıma hatlarında güzergâh değişikliğine gidildi.

Yeni güzergâh düzenlemeleri ile Hat 502S, mevcut hattını takip ettikten sonra Kavala Caddesi-Özbay Caddesi-Darıca Millet Bahçesi B Kapısı ve Körfez Caddesi üzerinden devam ederek tekrar mevcut güzergâhına katılacak. Hat 502S dönüş yolunda ise Körfez Caddesi-Özbay Sokak-Kavala Caddesi ve istasyon Caddesi güzergâhı üzerinden ilerleyerek vatandaşların hızlı ve konforlu ulaşımını sağlayacak.

30 MART İTİBARIYLA YENİ GÜZERGÂH KULLANILACAK

Benzer şekilde 504, 504B ve 507 hatları da mevcut güzergâhlarını takip ettikten sonra Kavala Caddesi-Özbay Sokak-Darıca Millet Bahçesi B Kapısı ve Körfez Caddesi durakları üzerinden geçerek yeniden mevcut güzergâhlarına katılacak. Bu yeni düzenlemeler sayesinde vatandaşlar, Darıca’daki yeni hizmet binalarına çok daha kolay, hızlı ve erişilebilir bir şekilde ulaşabilecek. Yeni güzergâh düzenlemesi 30 Mart Pazartesi günü itibarıyla başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.