Dolar 44,9247
Euro 52,6490
Altın 6.844,59
BİST 14.328,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 20°C
Az Bulutlu
Mersin
20°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C

Kayseri Kocasinan’da ramazanın bereketi bir başka

Kayseri Kocasinan’da ramazanın bereketi bir başka
24 Şubat 2026 06:35
49
A+
A-

Ramazan bereketini vatandaşlarla birlikte yaşamak için hassasiyet gösteren Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan ayının ilk gününden itibaren farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor

KAYSERİ (İGFA) – Ziyaret ettiği her mahallede sevgiyle karşılanan Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerimizle Ramazan’ın güzelliklerini paylaşıyoruz.” dedi.

Fevziçakmak, Turgutreis, Erkilet Camikebir, Barbaros ve son olarak Yenimahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, Ramazan ayının sevincini, coşkusunu ve manevi havasını mahalle sakinleriyle birlikte yaşamanın önemine dikkat çekti. Ziyaretleri sırasında yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, mahalle sakinleriyle sohbet ederek Kocasinan Belediyesi tarafından sunulan “İkram Lokması” tatlısından ikram etti.

Mahalle sakinleriyle keyifli sohbetler gerçekleştiren Başkan Çolakbayrakdar, Ramazan ayının ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı dönem olduğunu ifade etti.

Huzur ve bereket iklimi Ramazan’ın, Kayseri’de ayrı bir atmosferde idrak edildiğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Her gün bir mahalledeyiz. İnşallah Ramazan sonuna kadar da her gün bir mahallemizde olmaya devam edeceğiz. Bizleri güler yüzleriyle karşılayan mahalle sakinleri ve esnaflarımızın beklentilerini karşılayarak hemşehrilerimize daha kaliteli hizmet sunmak için her zaman elimizden geleni yapıyoruz. İlçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapmanın çabası içerisindeyiz. Bizim anlayışımıza göre belediyecilik sadece mahalle aralarında değil, gönüller arasında da yol yapmaktır. Ziyaret ettiğim her mahallede gönüllerimiz arasındaki bu yolun sağlamlığını görmek ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Birlikte huzurla geçireceğimiz nice Ramazanlar dilerim.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Çolakbayrakdar, Ramazan ayının feyzini hemşehrileriyle paylaşmanın huzur verici olduğunu da sözlerine ekledi.

Vatandaşlar ise Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.