Dolar 44,9247
Euro 52,6490
Altın 6.844,59
BİST 14.328,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 20°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’nde geri sayım

İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’nde geri sayım
27 Ocak 2026 14:25
27
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Polifonik Korolar Derneği İzmir Şubesi iş birliğinde 21-24 Mayıs tarihleri arasında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak 5. İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali için başvurular, 22 Şubat’a kadar devam edecek.

İZMİR (İGFA) – Geçtiğimiz yıllarda yüzlerce korist ve binlerce konuğu ağırlayan, bu yıl 5’incisi düzenlenecek İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali, çoksesli koro müziği aracılığıyla ulusal müziğimizi evrensel bir perspektife taşımayı, koro şefleri ve müzik eğitimcileri arasında ilham ve etkileşimi artırmayı hedefliyor.

Festival kapsamında, Türk ve dünya koro repertuvarından seçilen nitelikli eserler müzikseverlerle buluşturulacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Polifonik Korolar Derneği İzmir Şubesi iş birliğinde 21-24 Mayıs tarihleri arasında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak festivale katılmak isteyen korolar için son başvuru tarihi 22 Şubat olarak belirlendi. Başvuru koşulları ve festival şartnamesine https://www.aassm.org.tr/ adresinden ulaşabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.