Dolar 44,6144
Euro 52,4639
Altın 6.812,73
BİST 14.073,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 18°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 22°C

İYİ Parti Mardin’den ‘hasta yakınları’ açıklaması

İYİ Parti Mardin’den ‘hasta yakınları’ açıklaması
7 Aralık 2024 08:25
94
A+
A-

İyi Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, Mardin Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Yatan Hasta Yakınlarının Ücretsiz Kalacağı Misafirhane Kurulması gerektiğini açıkladı.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Mardin Eğitim ve Aaştırma Hastanesi’nde Çevre il ve ilçelerden gelen hasta yakınlarının ücretsiz kalabileceği bir misafirhane talebi her geçen gün arttığına dikkat çeken İyi Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar,” Özellikle Yerli ve yabancı Turistlerin uğrak yeri olan ilimizde yeteri kadar yatak sayısına ulaşılması noktasında yerli yatırımcılarımızın yatırım gayretlerini görmekteyiz.

200 yataklı öğretmenevi inşaatı devam etmekte biran önce hizmete açılmalıdır. Ayrıca Mardin’de  konaklama ücretlerinin özelikle dar gelirli hasta yakınları için yüksek ve pahalı gelmektedir. Halktan gelen istek ve şikâyetler neticesinde Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yerleşkesinin boş alanında enkaz 100 yataklı bir misafirhane acilen inşaat edilerek halkımızın hizmetine sunulması gerekir. Yetkililerin bu soruna bir an önce el atmalarını bekliyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.