Dolar 44,8647
Euro 52,7658
Altın 6.792,12
BİST 14.375,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 20°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

İstanbul’da tek ilçede 3 noktadan 1,5 ton çöp toplandı!

İstanbul’da tek ilçede 3 noktadan 1,5 ton çöp toplandı!
19 Eylül 2025 11:50
77
A+
A-

İstanbul Beylikdüzü’nde üç ayrı noktada eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve toplamda 1,5 tona yakın çöp toplanan çalışmayla çevre temizlik farkındalığı oluşturuldu.

İSTANBUL (İGFA) – Beylikdüzü Belediyesi, “Dünya Temizlik Günü” kapsamında bir etkinlik düzenledi.

İlçedeki 3 ayrı noktada eş zamanlı yapılan çevre temizlik çalışmasına Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Av. Önder Serkan Çebi’nin yanı sıra belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve çevre gönüllüleri katıldı. Katılımcılar Dereağzı, Sahil ve Gürpınar mahallerinde çevre temizliğiyaparak çevre kirliliğine dikkat çekti. Yaklaşık iki saat süren çalışma sonucunda 1,5 tona yakın çöp toplanarak önemli bir farkındalık oluşturuldu. Etkinlik sayesinde çevre temizliğinin sadece bireysel değil, toplumsal bir sorumluluk olduğu bir kez daha vurgulandı.

Beylikdüzü’nde çevre duyarlılığını artırmak için farkındalık yaratan etkinliklerin devam edeceğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Av. Önder Serkan Çebi, “Beylikdüzü Belediyesi ekipleri olarak bugün bir çevre hareketi başlatmak istedik. Bütün ekibimizle çevremizi temizlemeye çalıştık. İnşallah doğamıza, ağaçlara, hayvanlaradaha saygılı olacağımız günler gelir. Bugün bu hareketi Dünya Temizlik Günü sebebiyle başlattık ama bu etkinliğimizi devam ettirerek çevremizi temiz tutmaya özen göstereceğiz. Vatandaşlarımızın da bu konuda hassasiyet göstermesini diliyoruz. Dünya, doğa, çevre, ağaçlar bizim. Sahip çıkmamız lazım. Gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.