Dolar 43,6098
Euro 51,7199
Altın 7.051,43
BİST 13.521,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 18°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
18°C
Parçalı Bulutlu
Sal 16°C
Çar 17°C
Per 15°C
Cum 15°C

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bayrağımıza yönelik saldırı cezasız kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bayrağımıza yönelik saldırı cezasız kalmayacak!
20 Ocak 2026 18:45
38
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Nusaybin–Kamışlı sınır hattında Türk bayrağına yönelik saldırıyı lanetleyerek, olayın failleri hakkında kapsamlı soruşturma başlatıldığını ve hukukun gereğinin yapılacağını vurguladı.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Suriye tarafında terör örgütü YPG yandaşları tarafından Nusaybin–Kamışlı sınır hattında Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıya sert tepki gösterdi. Yılmaz, yaptığı açıklamada, söz konusu saldırının birlik ve beraberliği hedef alan alçak bir girişim olduğunu belirterek, bu tür provokasyonların milletin huzuruna ve kardeşliğine zarar vermesine asla izin verilmeyeceğini ifade etti.

Devletin tüm kurumlarıyla sahada olduğunu vurgulayan Yılmaz, aziz milletin sağduyusu sayesinde her türlü fitne, tahrik ve nifak girişiminin boşa çıkarılacağını belirtti.

Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge hedefinden taviz verilmeyeceğinin altını çizdi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, olayın failleriyle ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını ifade ederek, “Bayrağımıza karşı gerçekleştirilen bu saldırıyı planlayan ve uygulayanlar hukuk önünde mutlaka hesap verecek, hiçbir şekilde cezasız kalmayacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.