Dolar 45,5469
Euro 52,9292
Altın 6.650,26
BİST 14.367,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 23°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Burfaş’tan özel bireyler için personele eğitim

Burfaş’tan özel bireyler için personele eğitim
7 Şubat 2026 09:15
26
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ, işitme engelli bireyleri daha iyi anlamak ve onların hayatını kolaylaştırmak amacıyla personeline işaret dili ve etkili iletişim eğitimi verdi.

BURSA (İGFA) – Bursa’da kamusal hizmetlerdeki erişilebilirliği artırmak ve daha nitelikli hizmet sunabilmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, BURFAŞ sosyal tesisleri ve B Kafelerde görev yapan personele yönelik işaret dili ve etkili iletişim eğitimi düzenlendi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Personel Geliştirme Şube Müdürlüğü koordinasyonunda 3 hafta boyunca Atatürk Kültür Merkezi Merinos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen programa, toplam 240 personel katıldı.

Büyükşehir Belediyesi personeli ve Türk İşaret Dili eğitmeni Temra Aydın tarafından verilen eğitimlerde, işitme engelli bireylerle doğru ve etkili iletişim kurmaya yönelik temel bilgiler verildi. Program kapsamında ayrıca personelin hizmet sunumunda iletişim becerilerini güçlendirmek amacıyla Taner Şenözdemir tarafından etkili iletişim eğitimi gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i temsilen eğitime katılan personelle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Orkun Gazioğlu, herkes için eşit ve kapsayıcı hizmet anlayışını benimsediklerini ifade etti. Kamusal alanlardan herkesin rahat bir şekilde yararlanabilmesi ve kendini güvende hissedebilmesi gerektiğini söyleyen Gazioğlu, bu tür eğitimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.
Programın sonunda personele katılım sertifikaları verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.