Dolar 46,1198
Euro 53,3124
Altın 6.196,87
BİST 13.741,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 26°C

Bilecik’te engelleri değil, destek olmayı konuştular

Bilecik’te engelleri değil, destek olmayı konuştular
7 Ekim 2025 14:20
53
A+
A-

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, engelli bireylere yönelik hizmetlerin kalitesini artırmak için toplantı düzenledi. Erişilebilirlik ve sosyal katılım gibi konular ele alındı. İl Müdürü Türkoğlu, hizmetlerin süreceğini belirtti.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, engelli bireylere yönelik hizmetlerin kalitesini artırmak amacıyla önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

İl Müdürü İlkay Türkoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Gündüz Bakım ve Aile Danışma Merkezi personelleri katılırken, görüşmelerde engelli vatandaşların ihtiyaçlarını daha yakından anlayabilmek, hizmet alanlarını genişletmek ve toplumsal yaşama daha aktif katılımlarını sağlamak için yapılabilecek yeni çalışmalar ele alındı.

Toplantıda, erişilebilirlikten sosyal katılıma, bireysel danışmanlıktan aile desteğine kadar birçok başlık üzerinde duruldu.

Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik sürdürülen hizmetlerin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Her bireyin eşit haklara sahip olduğu bir toplum için hep birlikte çalıştıklarını ifade eden Türkoğlu, amaçlarının engelleri kaldırmaktan ziyade onlara destek olarak hayatı birlikte kolaylaştırmak olduğunu söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.