Mersin 27°C
Az Bulutlu
Mersin
27°C
Az Bulutlu
Cum
20°C
Cts
20°C
Paz
19°C
Pts
21°C
İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Zorlu, Uluslararası Adalet Divanı’nın saldırıları durdurma ve Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin Netanyahu’ya yönelik tutuklama talebine rağmen Netanyahu yönetiminin, Gazze Şeridi’ni ve masum insanları hedef almaya devam ettiğini bildirdi.
Dün gece gerçekleştirilen saldırıların, etenyahu zihniyetinin uluslararası hukuku hiçe saymaya devam edeceğini ve bölgeyi daha büyük bir kaosa sürükleyeceğini bir kez daha gösterdiğini belirten Zorlu, açıklamasına şöyle devam etti:
“Bu katliamlar karşısında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ve Ceza Mahkemesi acilen toplanarak net bir duruş ortaya koymalıdır. Böyle bir insanlık suçuna karşı çıkmayanlar açıkça bu suçun ortağıdır.”
Hibya Haber Ajansı