Dolar 34,2301
Euro 37,9291
Altın 2.928,28
BİST 9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 27°C
Açık
Mersin
27°C
Açık
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

TV+ ile Gebze Teknik Üniversitesi’nde açık hava sinema keyfi

TV+ ile Gebze Teknik Üniversitesi’nde açık hava sinema keyfi
REKLAM ALANI
31 Mayıs 2024 10:48
32

Türkiye’nin süper içerik platformu TV+, Mayıs ayı boyunca üniversite kampüslerine açık hava sinema keyfini taşımaya devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileri, son dönemin en çok konuşulan filmlerinden 'The Holdovers'ı izleme fırsatı buldu.

En iyi film ve dizilerle yıl boyu izleyicilerin yanında olan TV+, Mayıs ayı boyunca Türkiye’nin farklı bölgelerindeki üniversitelerde açık hava sinema etkinlikleri düzenliyor. TV+ programında yer alan Gebze Teknik Üniversitesi’nde öğrenciler, 2023 yılının en çok konuşulan yapımlarından biri olan Oscar ödüllü film “The Holdovers”ı izleme şansı yakaladı. Öğrenciler, film keyfinin yanı sıra, Turkcell’in iç iletişim ve işveren markası T.Life dünyasını da deneyimlediler.

ARA REKLAM ALANI

Samimi ve Akıcı Bir Anlatım

Sinema dünyasında çarpıcı yapımlarıyla dikkat çeken ve her yıl en iyi film kategorisinde adaylar çıkaran "Focus Features"ın yapımcılığını üstlendiği “The Holdovers”, samimi ve akıcı anlatımıyla öne çıkıyor. 96. Oscar Ödülleri'nde Da'Vine Joy Randolph’un muhteşem performansıyla “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülünü kazandığı “The Holdovers”, 1970 yılında geçen bir dönem filmi. Film, okul dışında bir hayatı olmayan bir öğretmen, sürekli sorun çıkaran bir öğrenci ve okulda görevli olan bir aşçının başından geçenleri anlatıyor.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.