Dolar 34,1403
Euro 37,0323
Altın 2.954,97
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 23°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
23°C
Parçalı Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Muğla Büyükşehir ekipleri vatandaşların güvenli seyahati için yollarda

Muğla Büyükşehir ekipleri vatandaşların güvenli seyahati için yollarda
REKLAM ALANI
17 Ekim 2024 17:35
11

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2024 yol programı kapsamında 10 ilçede 184 bin metre yol çalışmasını tamamladı.

ARA REKLAM ALANI

MUĞLA (İGFA)- Vatandaşların modern ve güvenli yollarda seyahat etmesi için sorumluluk alanı yollarda çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri 2024 yılında yapılması planlanan 184 bin metre yol programının yüzde 94’ünü tamamlayarak 174 bin metre yol çalışması gerçekleştirdi. 10 bin metre yolda çalışmalar devam ediyor. 2024 yılında yapılan 184 bin metre yol çalışmasının 166 bin metresi sathi kaplama, 18 bin metresi de sıcak asfalt çalışmalarından oluştu. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 13 ilçesi, 574 mahallesi olan Muğla’da sorumluluk alanında 2 bin 353 km yolu bulunuyor. Bu yollarda bugüne kadar sıcak asfalt, birinci ve ikinci kat sathi kaplama, parke çalışması olmak üzere 3 bin 404 km yol yaptıklarını söyleyen Yol Proje ve Yapım Şube Müdür vekili Ceyhun Gümüşsoy; “Büyükşehir Belediyesi olarak 2024 yılında 10 ilçede 184 bin metre yol çalışması planladık. Bu çalışmanın yüzde 94’ünü gerçekleştirdik. Fethiye, Menteşe, Milas, Marmaris, Kavaklıdere, Köyceğiz, Ula, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan’da 174 bin metre yol çalışması tamamlandı. Bunun yanı sıra Milas Ören, Çökertme, Türkevleri, Marmaris, Osmaniye, Bayır ve Söğüt’de 10 bin metre yol çalışması devam ediyor. 2024 yılında yaptığımız 184 bin metre yol çalışması Menteşe’den Datça’ya kadar bir mesafeye eş değer.” dedi.

“KIYIDAN KIRSALA GÜVENLİ YOLLARLA VATANDAŞLARIMIZI SEVDİKLERİNE ULAŞTIRIYORUZ”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Bodrum’dan Seydikemer’e geniş bir coğrafyaya sahip olan Muğla’da vatandaşların kıyıdan kırsala güvenli yollarda seyahat etmesi için yol çalışmalarına devam ettiklerini söyledi ve vatandaşları sevdiklerine modern ve konforlu yollarla ulaştırdıklarını belirtti. Başkan Aras; “13 ilçesi, 574 mahallesi olan Muğla’mızda Bodrum Turgutreis’ten Seydikemer Seki’ye büyük bir coğrafyaya sahibiz. Turizmde söz sahibi ilçelere sahip Muğla’mızda kıyılarımızın, tarımda verimli topraklara sahip şehrimizde de kırsalımızın yollarını modern ve güvenli hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızı sevdiklerine konforlu yollarla bağlamak için ekiplerimizle sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.