Dolar 34,2229
Euro 37,2520
Altın 2.925,83
BİST 8.860,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Çok Bulutlu
Mersin
28°C
Çok Bulutlu
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 24°C
Cum 25°C

Mudanya Triatlonu yılın en fazla katılımlı yarışı oldu

Mudanya Triatlonu yılın en fazla katılımlı yarışı oldu
REKLAM ALANI
15 Ekim 2024 16:35
14

Bursa’nın Mudanya ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen ve büyük mücadelelere sahne olan “2024 Mudanya Triatlonu Türkiye Kupası Finali” 485 sporcuyla bu yılın en fazla katılımın olduğu triatlon yarışı oldu.

ARA REKLAM ALANI

BURSA (İGFA) – Mudanya Belediyesi, Mudanya Kaymakamlığı ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen “2024 Mudanya Triatlonu Türkiye Kupası Finali” 485 sporcuyla bu yılın en yüksek katılımlı yarışı oldu.

İki gün süren zorlu yarışlara sahne olan finaller, 2024 yılında Türkiye’de yapılan ve en fazla sporcunun katılım sağladığı triatlon yarışı olma özelliğine sahip oldu.

13 ile 70 yaş arası 485 triatletin, Elit, Genç, Yıldız, Yaş Grupları, M3 ve PTS olmak üzere 17 ayrı yaş kategorisinde yarıştı. Mudanya; sporcular, antrenörler ve yakınları ile toplamda bin 500 kişiyi ağırladı.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, olağanüstü bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ve önümüzdeki yıllarda uluslararası triatlon yarışlarına ev sahipliği yapmak istediklerini belirtti. 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.