Dolar 37,8390
Euro 40,9493
Altın 3.679,92
BİST 9.044,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 17°C
Açık
Mersin
17°C
Açık
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 23°C

Kamuda istihdam… 687 kişi daha atandı

Kamuda istihdam… 687 kişi daha atandı
20 Mart 2025 14:55
54
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün atanan 687 kişiyle birlikte 51 bin 317 şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının kamuda istihdam edildiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınlarımızın Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni”ne katıldı.

Törende konuşan Bakan Göktaş, 687 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurum ve kuruluşlarına atamalarını gerçekleştireceklerini belirterek, atamaların aralarında mimar, mühendis, psikolog ve öğretmenin de olduğu çeşitli meslek dallarında yapılacağını söyledi. Bakan Göktaş, bugün gerçekleştirilen atamalarla birlikte 51 bin 317 şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının kamuda istihdamını sağladıklarını söyledi.

2025 Aile Yılı’nda da sunacakları hizmetlerle şehit yakını, gazi ve gazi ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Göktaş, birlik ve beraberliği daha da güçlendirecek çalışmalara imza atacaklarını bildirdi.

Bakan Göktaş, konuşması sonrasında beraberindekilerle birlikte butonlara basarak atamaları başlattı.

Bakan Göktaş, ataması gerçekleşenleri tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.