Dolar 34,2276
Euro 37,9438
Altın 2.915,97
BİST 9.194,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Açık
Mersin
28°C
Açık
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 30°C

Kaldırımlar tahrip oldu, kablolar yok oldu

Kaldırımlar tahrip oldu, kablolar yok oldu
REKLAM ALANI
2 Ekim 2024 11:35
10

Keşan Belediyesi’nin Tayyip Akalın Caddesi’nde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları sırasında, kaldırımların tahrip edildiği ve kablolarında kimliği belirsiz kişilerce alındığı öğrenildi.

ARA REKLAM ALANI

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Keşan Belediyesi Tayyip Akalın Caddesi’nde yapılan yol ve kaldırım çalışmaları sırasında, kaldırımların tahrip edildiği ve kablolarında kimliği belirsiz kişilerce alındığınıntespit edilmesi üzerine sosyal medyasından konuyla ilgili olarak bir yazılı paylaşım yapıldı.

Paylaşım şöyle; “Dr. Tayyip Akalın Caddesi’nde tamamladığımız yol ve kaldırım yapım işi çalışmaları sırasında, bölgedeki kabloların kimliği belirsiz kişilerce alındığını üzülerek öğrendik.

Bu sırada Keşan’ı güzelleştirmek amacıyla tüm vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz kaldırımlarımız da tahrip oldu. Bu durum, hem bölgede yaşayan vatandaşlarımızın günlük hayatını olumsuz etkiledi hem de belediyemizin Keşan’ı modern ve estetik bir görünüme kavuşturma çalışmalarına engel teşkil etti.

Kabloların çalınması ve kaldırımların zarar görmesi, kamu malına zarar vermekle kalmayıp, şehrimizin gelişimine katkıda bulunan projelerin gecikmesine neden olmuştur.

Zarar gören kaldırımların ve altyapının en kısa sürede onarılması için ekiplerimizi bölgeye yönlendirdik.

Keşan Belediyesi olarak hatırlatmak isteriz ki, belediye malına zarar vermenin cezası, mala zarar verme suçunun nitelikli hallerinin düzenlendiği TCK md.152 kapsamında değerlendirilir.

Dolayısıyla, belediye malına zarar kişi veya kişiler hakkında 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasına hükmedilir.

Tüm hemşehrilerimizi bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz. Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşan vatandaşlarımızın, durumu vakit kaybetmeden belediyemize veya emniyet güçlerine bildirmelerini rica ederiz.

Bizler, birlik ve beraberlik içinde Keşan’ımızı daha güzel, daha yaşanabilir kılmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.