Dolar 38,0098
Euro 41,0621
Altın 3.699,06
BİST 9.692,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 23°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
23°C
Parçalı Bulutlu
Per 26°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 20°C

Hatay İtfaiyesi filosunu güçlendiriyor

Hatay İtfaiyesi filosunu güçlendiriyor
7 Aralık 2024 16:45
38
A+
A-

Başkan Mehmet Öntürk öncülüğünde çalışmalarını hızlandıran Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesine kattığı yeni araçlarla öz varlıklarını arttırarak gücüne güç katıyor.

 

HATAY (İGFA) – ​​​​​​​Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Mehmet Öntürk’ün daha güçlü bir Büyükşehir için kiralama yönteminden vazgeçilerek kendi özvarlıklarını arttırma kararının ardından araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Büyükşehir bu kapsamda İtfaiye Dairesi Başkanlığında yangın, arama ve kurtarma gibi vakalarda öncü araç (kılavuz) olarak kullanılmak üzere 10 adet 4×4 Pick-Up ile 1 adet servis aracı alarak, HBB bünyesine kattı.

Yetkililer; kendi araç filolarını oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini, hibe programları ve satın almalarla Büyükşehirin araç filosunu daha güçlü bir hâle getireceklerini kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.