Dolar 34,2116
Euro 37,9015
Altın 2.910,30
BİST 9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Açık
Mersin
28°C
Açık
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 30°C

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası Cumhuriyet’e hazırlanıyor

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası Cumhuriyet’e hazırlanıyor
REKLAM ALANI
1 Ekim 2024 11:10
17

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası (DÇSO), bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, Galataport İstanbul’da vereceği iki özel konserle kutlayacak.

ARA REKLAM ALANI

İSTANBUL (İGFA) – Geleneksel hale gelen DÇSO Cumhuriyet Bayramı konserleri, bu yıl da 29 Ekim’de Galataport İstanbul Doğuş Meydanı’nda saat 14.00 ve 16.30’da izleyicilerle buluşacak. Her iki konser de halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Konserlerin şefliğini ve genel müzik direktörlüğünü, Türkiye’nin önde gelen orkestra şeflerinden Prof. Rengim Gökmen üstlenecek.

Yaklaşık 70 yetenekli DÇSO öğrencisinin sahne alacağı bu muhteşem müzik şöleninde, izleyiciler unutulmaz bir müzik deneyimi yaşayacak.

Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu en unutulmaz şekilde yansıtmak üzere hazırlanan repertuvar, klasik batı müziği eserleriyle birlikte, bayram ruhunu derinden hissettirecek marşları da içeriyor.

Türkiye’nin ilk ve tek daimi ulusal çocuk senfoni orkestrası olan DÇSO’ya, Devlet Opera ve Balesi’nin değerli sanatçıları soprano Görkem Ezgi Yıldırım ve mezzosoprano Ezgi Karakaya da sahnede eşlik edecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.