Dolar 34,1985
Euro 37,8133
Altın 2.917,11
BİST 9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Açık
Mersin
28°C
Açık
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 29°C

CNN: Harris başkan adaylığı için yeterli delege desteğini güvence altına almış olabilir

CNN: Harris başkan adaylığı için yeterli delege desteğini güvence altına almış olabilir
REKLAM ALANI
23 Temmuz 2024 07:25
21

Harris, Pazartesi akşamı eyalet delegelerinden gelen destek dalgasının ortasında barajı aştı. Temsilciler Meclisi eski Başkanı Nancy Pelosi, Pazartesi gecesi Kamala Harris'i başkan adayı olarak destekleyen şu ana kadarki en önemli isim oldu.

Her ikisi de başkanlık yapmış ya da başkanlık için yarışmış olan Bill ve Hillary Clinton da Harris'i desteklediklerini açıkladılar..

ARA REKLAM ALANI

Bu desteklerin bağlayıcılığı bulunmuyor ve Başkan Joe Biden yarış dışı kaldığı için delegeler istedikleri adaya oy vermekte serbestler.

CNN'in sayımı, delegelerin ve eyalet delegasyonlarının kamuoyuna yaptıkları destek açıklamalarından, CNN haberlerinden ve delegelerle yapılan görüşmelerden elde edilmiş.. Eyalet delegasyonlarının destekleri,  başka bir bilgi ulaşmadığı sürece Harris'e oybirliğiyle verilen destek olarak sayılmakta.

Pazartesi günü Demokrat yetkililer tarafından açıklanan plana göre, delegelerin Harris'i 7 Ağustos'tan önce aday olarak onaylamak üzere oy kullanmaları bekleniyor. 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.