Dolar 44,7195
Euro 52,3102
Altın 6.807,31
BİST 14.073,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 19°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Bursa’da “Zamana Meydan Oku” etkinliği kadınları buluşturdu

Bursa’da “Zamana Meydan Oku” etkinliği kadınları buluşturdu
8 Mart 2026 10:25
33
A+
A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Bursa’da düzenlenen “Zamana Meydan Oku” etkinliğinde kadınların fiziksel, zihinsel ve hücresel sağlığına yönelik bütüncül yaklaşımlar ele alındı.

BURSA (İGFA) – 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bursa’da düzenlenen “Zamana Meydan Oku” etkinliği, kadınları sağlıklı ve dengeli yaşam teması etrafında bir araya getirdi.

Awen Longevity ve Eflatun Yoga iş birliğiyle gerçekleştirilen programda kadınların fiziksel, zihinsel ve hücresel sağlığına yönelik farkındalık çalışmaları yapıldı.

Etkinlikte Eflatun Yoga & Yaşam Merkezi Kurucusu Burcu Saraçoğlu Aşan, katılımcılarla nefes ve beden farkındalığına yönelik egzersizler gerçekleştirdi. Günlük yaşamın yoğun temposu içinde bedenle yeniden bağ kurmanın önemine dikkat çeken uygulamalar katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Program kapsamında Awen Longevity Kurucusu Op. Dr. Ersoy Taşpınar ise uzun ve sağlıklı yaşam yaklaşımı hakkında bilgi verdi. Taşpınar’ın yönlendirmesiyle katılımcılar, etkinlikte dağıtılan uyku bantları eşliğinde NuCalm deneyimini yaşayarak sinir sistemi regülasyonu ve derin gevşemeye yönelik kısa bir uygulamaya katıldı.

Kadınların yaşamın her döneminde güçlü ve dengede kalmalarını desteklemeyi amaçlayan etkinlik, Bursa’nın iş ve sosyal yaşamından birçok ismi de bir araya getirdi. Programa Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in eşi Nuray Özdemir ile BUIKAD Başkanı Şeyda Şençayır da katıldı.

Etkinlik boyunca kadın sağlığı, yaşam kalitesi ve “longevity” yaklaşımının önemi vurgulanırken, program sonunda katılımcılara Awen Longevity ve Eflatun Yoga tarafından hediye çekleri ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün anlamına uygun çiçekler takdim edildi. Bilgi ve deneyim odaklı bir buluşma olarak gerçekleştirilen “Zamana Meydan Oku” etkinliği, kadınların kendileriyle daha bilinçli bir bağ kurmalarını destekleyen farkındalık dolu bir atmosferde sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.